malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] La Marató RE-M de l'energia es tanca a Malgrat de Mar amb estalvi en aigua i gas però no en electricitat

Malgrat de Mar ha estalviat 27.000 litres d'aigua i 8.682 kw/h de gas, el que representa 1.792 kg de C02 estalviats. En canvi, enguany en la que ha estat la cinquena edició de la Marató de l'Estalvi Energètic a Malgrat de Mar no hi ha hagut estalvi d'electricitat. Aquestes xifres corresponen a les dues escoles públiques del municipi, l'Escola Mare de Déu de Montserrat i l'Escola Marià Cubí i Soler, on s'ha fet la Marató de l'Estalvi Energètic.

Eloi Burriel, creador d'aquesta iniciativa a través de l'empresa L'Origen, valora molt positivament els resultats, tant els aconseguits a nivell global com els de Malgrat de Mar. Segons ell, en el cas de Malgrat de Mar no és negatiu que no s'hagi estalviat en electricitat ja que s'ha de tenir en compte que al ser municipi veterà ja parteix d'unes xifres altes. A més, s'ha de tenir en compte tot el context de la pandèmia. Burriel afegeix que altres edicions si el mes de febrer ha estat fred, no hi ha hagut estalvi de gas. Publicat:
04-03-2021 / 12:50:00
Actualitzat:
04-03-2021 / 14:26:47

Eloi Burriel ha destacat que tots aquests estalvis energètics es destinaran a persones i col·lectius que ho necessiten ja que, recordem, la Marató de l'Estalvi Energètic té també la vessant solidària ja que tot el que s'estalvia es destina a la lluita contra la pobresa energètica. 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits