malgratcomunicacio.cat

En directe

L'Espai Jove s'ubicarà a l'antic Centre Cívic de la Immaculada

[ÀUDIO] L'edifici de l'antic Centre Cívic de la Immaculada acollirà l'Espai Jove

La Junta de Govern Local ha aprovat el pla d'usos i funcionament de l'Espai Jove, que ha estat redactat per la Diputació de Barcelona. La voluntat és que l'Espai Jove, que estarà ubicat al carrer del doctor Marañón, sigui un lloc de referència per als joves de Malgrat de Mar. Un espai on s'hi puguin trobar i relacionar, i també on s'hi organtizin activitats adreçades al col·lectiuPublicat:
04-03-2021 / 12:27:46
Actualitzat:
04-03-2021 / 13:29:24

El pla d'usos i funcionament de l'Espai Jove s'ha elaborat en base a un treball conjunt amb joves del municipi a través de 422 enquestes i sessions amb nois i noies dels centres de Secundària i d'entitats juvenils de Malgrat de Mar. El document, redactat per la Diputació de Barcelona, aposta per destinar bona part dels espais de l'antic Centre Cívic de la Immaculada a l'equipament juvenil, que conviurà amb entitats que actualment utilitzen aquest espai.

Sergio Ortín, regidor de Joventut, ha explicat que la idea és "donar forma" a l'Espai Jove "abans que acabi el mandat" perquè, entre d'altres coses, "és un dels compromisos inclosos al Pla d'Acció Municipal". "És una demanda que podríem qualificar-la d'històrica", assegura Ortín.

El pla d'usos i funcionament de l'Espai Jove és el primer pas per aconseguir que el rescurs sigui una realitat. Ortín ha detallat que el següent pas serà demanar un estudi econòmic per tal de quantificar el cost de les obres d'adequació de l'edifici.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits