malgratcomunicacio.cat

En directe

Miquel Àngel Ruiz als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ÀUDIO] [VÍDEO] Entrevista Política amb Miquel Àngel Ruiz (Junts per Malgrat)

El regidor de Junts per Malgrat, Miquel Àngel Ruiz, ha passat avui per l'Entrevista Política d'Ona Malgrat per repassar algunes qüestions de l'actualitat malgratenca. En l'àmbit dels esports, Miquel Àngel Ruiz considera que davant la pandèmia "els nens tenen por i tenen ganes de fer esport, és millor que facin esport a que estiguin davant d'una màquina".

Preguntat sobre la gestió de la pandèmia a nivell local, Miquel Àngel Ruiz, considera que "no s'ha gestionat bé, rotundament no". Segons ell, el govern ha de donar facilitats per tal que els joves puguin practicar esport. A més, Ruiz creu que les lligues han de començar, "és molt necessari que es torni a competir, ja es veurà de quina forma, però que comencin les lligues".

En l'àmbit general, el regidor de Junts per Malgrat considera que l'Ajuntament pot donar més ajudes, "amb la situació actual calen més ajudes".

Pel que fa a la polèmica generada per la demanda de l'entitat MRT Cycling Club Malgrat per tenir un espai per entrenar, Miquel Àngel Ruiz estén la mà al govern per buscar un lloc per construir un bike park. A més, creu que "no cal fer-ho ara mateix, ara potser cal buscar un lloc idoni per poder entrenar amb els nens".Publicat:
24-02-2021 / 12:07:32
Actualitzat:
24-02-2021 / 14:19:40

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits