malgratcomunicacio.cat

En directe

Comunicat de la CUP
Societat

[ÀUDIO] Enric Zaldo: "En cap moment jo vaig amenaçar a ningú de res ni vaig acusar ningú de res, tan sols vaig fer dues preguntes que no van ser contestades"

"Tot és més senzill i menys recargolat de com ho pinta el senyor Serret". Així s'ha expressat el regidor Enric Zaldo després que la CUP de Malgrat de Mar hagi emès un comunicat de suport al seu regidor i de resposta a Jofre Serret en relació a la carta oberta publicada avui mateix pel regidor de JxCat - Malgrat ens Mou.

Al comunicat, la CUP destaca que les intervencions del regidor Zaldo "són les nostres i sempre respondrem col·lectivament".

 Publicat:
23-02-2021 / 16:21:55
Actualitzat:
23-02-2021 / 17:10:53

En la línia del comunicat emès per la CUP, Enric Zaldo ha destacat que al Ple de febrer des de la CUP van explicar que les obres de l'empresa d' aigües al carrer Caporal Fradera no eren prioritàries per a l'empresa sinó que s'havien fet a petició de l'Ajuntament; que l'empresa tenia contemplat fer-les al Passeig Marítim. Zaldo ha afegit que "nosaltres al Ple vam preguntar quins motius hi havia darrera de la priorització sabent també que el regidor Serret justament s'estava rehabilitant un habitatge en aquell carrer".

El regidor de la CUP ha recordat que durant el Ple del passat dijous va preguntar a Jofre Serret si ell havia assumit la despesa associada al tipus d'intervenció -tenir instal·lada una bomba o dipòsit d'aigua a l'edifici rehabilitat- o si per contra s'havia beneficiat d'aquestes obres. Enric Zaldo també va preguntar a la regidora Sònia Viñolas el motiu pel qual es va canviar la priorització "entenent que al Passeig Marítim també hagués estat molt positiu fer-hi les obres en un moment en què el passeig estava en desús".

Segons Enric Zaldo, des de la CUP van escollir fer la pregunta a plenari perquè "és l'espai més transparent possible on qualsevol pot preguntar i qualsevol regidor pot respondre públicament en una sessió retransmesa i que queda en acta. No es va contestar en aquell moment i es va atacar a la manera de fer de la CUP". Zaldo ha subratllat que "en cap moment jo vaig amenaçar a ningú de res ni vaig acusar ningú de res, tan sols vaig fer dues preguntes que no van ser contestades". 

Per últim, el regidor de la CUP ha destacat que "la intimitat de qualsevol càrrec públic, polític ha d'estar sotmesa a la fiscalització i al control per qualsevol ciutadà i això ho ha d'assumir el senyor Serret com ho haig d'assumir jo mateix".

Galeria d'imatges

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits