malgratcomunicacio.cat

En directe

Comunicat JxCat - MEM
Societat

[ÀUDIO] Jofre Serret convida Enric Zaldo a denunciar-lo si creu que ha rebut un tracte de favor

El regidor de JxCat - Malgrat ens Mou, Jofre Serret, ha emès un comunicat sobre les acusacions que la CUP li va fer durant l'últim ple sobre un possible tracte de favor en les obres del seu habitatge privat.Publicat:
23-02-2021 / 13:42:53
Actualitzat:
23-02-2021 / 15:00:43

El regidor de JXCat- Malgrat ens Mou, Jofre Serret, ha respost les acusacions que el regidor de la CUP, Enric Zaldo, va fer durant el ple de febrer del passat dijous en què insinuava que Serret hauria rebut tracte de favor en les obres del seu habitatge privat. Jofre Serret convida Enric Zaldo a posar els fets en mans de la justícia: "si ell considera que m'he aprofitat del càrrec per fer les obres del meu habitatge el que ha de fer, per responsabilitat, la seva obligació és posar els fets en mans de la justícia i així jo també podré actuar en la meva defensa i demostrar la veritat. Limitar-se com fa a fer insinuacions malicioses en un plenari vulnera els meus drets i em deixa en una situació d'indefensió".

A través d'una carta oberta a la ciutadania, Serret explica que el Pla de millora de l'empresa Aigües Malgrat es va presentar el maig del 2020, i per Serret les actuacions que s'han previst són la continuació de les feines realitzades en altres carrers circumdants del barri antic i coherents amb el Pla director de l'aigua de Malgrat, que prioritza l'eliminació de la xarxa de baixa pressió. Serret assenyala que la llicència de les seves obres és de principis del 2019 i el pressupost de connexió de l'aigua del seu habitatge anterior a la presentació del Pla de millora d'Aigües Malgrat, fet pel qual li resulta incompresible l'atac personal del regidor de la CUP.

Jofre Serret considera injusta l'acusació d'Enric Zaldo i es ratifica en la voluntat de transparència posant a disposició de les autoritats judicials i la ciutadania la documentació relativa a les obres del seu habitatge.

Finalment, Serret lamenta l'estil de fer política que "utilitza la mentida i la manipulació com a eina contra l'adversari". Segons Serret, "aquestes declaracions denoten que no tenen projecte i que no van directament allà on han d'anar. El que haurien de fer com a oposició és fer crítica constructiva i aportar solucions a les accions de govern. El que està clar és que en un plenari amb 18 punts en l'ordre del dia amb 18 accions del govern com ara les subvencions o ajudes per a la recuperació econòmica, entre d' altres,  ells només tenen el no per el no o s'inventen històries i difamant".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits