malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb Mireia Hernández, infermera pediàtrica ABS Malgrat-Palafolls

El professorat i el personal d'administració i serveis dels centres educatius de Malgrat de Mar ja s'han fet la PCR d'automostra. Avui la referent covid a les escoles de l'ABS Malgrat-Palafolls, la infermera pediàtrica Mireia Hernández, ha lliurat els kits a l'Institut Ramon Turró, Marià Cubí i Vedruna. Ahir es va iniciar a les Escoles Fonlladosa, Montserrat i a Sant Pere Chanel. Hernández ha avançat que la propera setmana també es faran a les llars d'infants tot i que la incidència del virus en aquests espais és molt baixa. Dilluns les proves d'automostra es faran als centres educatius de Palafolls.

Mireia Hernández també ha explicat que el cribratge que s'ha fet als centres educatius no és obligatori i que, per tant, hi ha hagut persones que no s'han volgut fer la prova. En aquest cas, segons Hernández, han estat pocs casos.

La setmana que ve se sabran els resultats tot i que els usuaris poden entrar a la carpeta "La Meva Salut" i consultar el resultat al cap de 48 hores.

A Malgrat s'han fet 367 automostres i a Palafolls se'n faran 205, tot i que les xifres poden variar si s'afegeix algú d'última hora. 

Mireia Hernández ha tornat a destacar que "a les escoles s'està treballant molt bé i la transmissió és molt baixa". I espera que la tendència sigui la mateixa ara que s'ha iniciat el segon trimestre tot i venir d'un cert relaxament amb les vacances de Nadal. Precisament, dimecres es va fer el tancament d'una aula de l'Escola Vedruna. 
 Publicat:
15-01-2021 / 11:51:41
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits