malgratcomunicacio.cat

En directe

Josep Boronat i Raül Grinyó

[ÀUDIO] El 60% dels socis i sòcies de l'Associació de Jubilats no han pagat la quota anual

Des de la junta de l'entitat lamenten que més de la meitat dels socis i sòcies, uns 600, no hagin pagat els 12 euros que els costa anualment formar part de l'associació. El president de l'entitat, Raül Grinyó, s'ha mostrat preocupat per la incertesa que genera la pandèmia i les seves conseqüènciesPublicat:
14-01-2021 / 10:24:19
Actualitzat:
14-01-2021 / 12:28:46

L'Associació de Jubilats de Malgrat de Mar compta actualment amb uns 1.100 socis i sòcies. Arran de la pandèmia de la covid, l'entitat s'ha vist obligada a aturar la seva activitat de manera intermitent en el darrer any. "Tenim un 60% d'impagats", detalla el president de l'entitat, Raül Grinyó, que ha recordat que, bàsicament, l'associació es manté amb les quotes que els socis i sòcies paguen anualment. Grinyó creu que els qui no paguen "no són conscients, involuntàriament, del que estan ocasionant econòmicament".

Davant d'aquesta situació, el tresorer de l'entitat, Josep Boronat, ha fet una crida als associats a "fer costat" a l'entitat per evitar que "mori".

En els propers dies, la junta de l'Associació de Jubilats de Malgrat de Mar es posarà en contacte amb els socis i sòcies que han pagat la quota anual per saber els motius que els han conduït a no fer-ho.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits