malgratcomunicacio.cat

En directe

Joan Mercader avui als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ÀUDIO] Entrevista Política amb Joan Mercader (PSC)

El portaveu del Grup Municipal del PSC a l'Ajuntament de Malgrat de Mar, Joan Mercader, ha passat avui per l'Entrevista Política d'Ona Malgrat en l'inici d'un nou trimestre d'aquest espai. Mercader, que també és l'alcalde del municipi, ha destacat que Malgrat de Mar ho té tot preparat per si es fan les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer: Recordem que el Govern de la Generalitat ha obert el debat d'ajornar les eleccions catalanes al magi o al juny, una decisió que es podria prendre aquest divendres.

En nom del PSC de Malgrat de Mar, Joan Mercader considera que les eleccions s'han de fer "si es garanteix el dret de participació de les persones grans, dels col·lectius en risc o de la gent que pugui estar afectada per covid". Mercader afegeix que "a dia d'avui les dades sanitàries són alarmants i en 15 dies podrien anar a l'alça per l'efecte de les festes de Nadal". En tot cas, ha dit Mercader, "la decisió l'haurà de prendre el departament de Salut amb tots els partits polítics però sempre pensant en la salut dels ciutadans i ciutadanes".

Joan Mercader ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat per a totes aquelles persones que puguin tenir por a l'hora d'anar a votar. Segons ha dit, els col·legis electorals s'adaptaran i es canviaran, la jornada electoral no es farà als centres educatius sinó a grans espais com ara els pavellons esportius i amb totes les mesures de seguretat sanitàries.

Preguntat pel candidat socialista, Salvador Illa, Mercader ha dit que "ha estat una sorpresa però creiem que és un moviment molt positiu. Ell representa la responsabilitat, la gestió, també la municipal perquè va ser alcalde de la Roca del Vallès. També ha agafat molta experiència en el món sanitari com a ministre. Sempre que els socialistes de Malgrat de Mar l'hem necessitat, ha vingut".
 Publicat:
13-01-2021 / 12:32:35
Actualitzat:
13-01-2021 / 14:48:13

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits