malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'Audiència Pública del pressupost 2021 de l'Ajuntament es farà el proper dimecres 2 de desembre

L'Audiència Pública es farà de manera virtual i es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Malgrat de Mar a partir de les 19 h el proper dimecres 2 de desembre. Tal i com avançava l'alcalde Joan Mercader a Ona Malgrat, els ciutadans i ciutadanes que vulguin fer propostes o preguntes les podran enviar a través del correu participacio@ajmalgrat.cat És la primera vegada que el consistori malgratenc convoca una audiència pública, que és una eina de participació ciutadana. 

 Publicat:
27-11-2020 / 17:33:34
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Tal i com recorda l'Ajuntament a la seva pàgina web, l’audiència pública és una eina recollida dins el reglament de participació per compartir informació sobre la gestió pública i alhora promoure la participació ciutadana i la transparència. En aquesta ocasió, el govern municipal ha decidit presentar el pressupost per al pròxim any en audiència pública i els ciutadans i ciutadanes que vulguin podran expressar la seva opinió, propostes i suggeriments. L’alcalde, Joan Mercader, el primer tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana i Creixement Democràtic, Jofre Serret, i la regidora de Serveis Econòmics, Isabel Ortiz, faran la presentació dels pressupostos per al 2021 des de la sala de plens del consistori per tal que la ciutadania pugui expressar la seva opinió, com a pas previ al seu debat en el ple.
Els ciutadans i ciutadanes que vulguin fer aportacions hauran d’enviar un correu a participacio@ajmalgrat.cat durant l’audiència pública amb el seu nom i cognom i la proposta, dubte, suggeriment o observació que recolliran l’alcalde i regidors. Les opinions expressades en audiència pública, es recolliran en un acta formal i són de caràcter consultiu i no vinculant.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits