malgratcomunicacio.cat

En directe

Font: departament de Salut
Societat

[ÀUDIO] Salut invertirà 36 milions d'euros en l'ampliació de l'Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella

Salut invertirà 36 milions d’euros en els propers 5 anys per posar al dia i ampliar les instal·lacions de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella. Així ho han anunciat aquest matí en roda de premsa el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, durant la signatura d’un conveni de col·laboració entre el departament de Salut i l’Ajuntament de Calella. D’aquesta manera, ha dit Aragonès, es disposarà de més espais i més serveis per als usuaris de la sanitat pública de l’Alt Maresme. 

Concretament, el conveni contempla la construcció d’un nou edifici, que estarà ubicat al costat de l’actual zona d’Urgències. Per la seva banda, l’Ajuntament de Calella invertirà entre 2 i 3 milions d’euros en la construcció d’un nou aparcament que tindrà tres plantes alçades amb una capacitat per a 300 vehicles.

Tal i com ha explicat el director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, una de les millores més destacades serà que la capacitat quirúrgica es triplicarà i es passarà dels 4 quiròfans actuals a tenir-ne entre 11 i 12.

Des de Malgrat de Mar, l'alcalde Joan Mercader, que ha participat com a convidat a la roda de premsa juntament amb el tinent d'alcalde, Jofre Serret, ha explicat a Ona Malgrat que avui s'ha pogut visualitzar "l'inici d'un projecte que fa molts anys que els consistoris de l'Alt Maresme, entre ells Malgrat de Mar, han reivindicat". Joan Mercader qualificat de "bona notícia" la signatura d'aquest conveni i ha subratllat que "ara farem un seguiment perquè es compleixi en temps i forma el calendari" perquè el que avui s'ha presentat sigui una realitat en el termini establert.

Joan Mercader ha fet un agraïment als treballadors i treballadores de l'Hospital que des de fa molts anys desenvolupen la seva tasca "en condicions de precarietat".Publicat:
27-11-2020 / 16:21:53
Actualitzat:
27-11-2020 / 17:04:38

Per la seva banda, l’alcaldessa de Calella. Montserrat Candini, ha agraït l’esforç i la dedicació dels professionals que treballen a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en “condicions molt precàries”. A la roda de premsa també hi ha participat la consellera de Salut, Alba Vergés.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits