malgratcomunicacio.cat

En directe


Baixen a 78 les persones ingressades per covid als hospitals de Calella i Blanes, i al sociosanitari de Calella

Segons les darreres xifres que ha donat a conèixer la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, 28 pacients positius per coronavirus estan ingressats ara mateix a l'Hospital Sant Jaume de Calella i 22, a l'Hospital Comarcal de Blanes. A aquestes dades, s'afegeixen els 28 pacients ingressats a l'Hospital Sociosanitari de CalellaPublicat:
20-11-2020 / 08:27:03
Actualitzat:
20-11-2020 / 08:53:31

En relació a les xifres publicades dilluns passat, a l'Hospital de Calella s'han registrat 14 ingressos i 11 altes; a l'Hospital de Blanes hi ha hagut 1 ingrés, 9 altes i 2 defuncions; i a l'Hospital Sociosanitari de Calella s'han registrat 7 ingressos, 1 dels quals corresponen a un pacient positiu amb necessitats sociosanitàries que estava en una de les plantes de medicina interna de l'hospital de Blanes, i 4 altes.

Una de les 11 altes registrades al Sant Jaume ha estat d'un pacient que s'ha trasllat a un altre centre hospitalari.

Pel què fa al nombre de professionals positius i en aïllament per coronavirus, entre tots els centres que gestiona la Corporació n'hi ha 10. També hi ha 3 persones confinades per contacte estret amb un positiu.

Risc de rebrot

En relació al risc de rebrot, segons els informes de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), a l'Alt Maresme se situa en els 350 punts i l'RT és del 0,65; i a la Selva Marítima és ara de 298 punts i l'RT, del 0,76. A la Regió Sanitària el risc de rebrot ha baixat fins als 442 punts l'RT és del 0,78.

Des de la Corporació de Salut del Maresme i La selva recorden que no s'ha d'abaixar la guàrdia i que cal minimitzar el risc de contagi "reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla". També es recomana fer l'activitat mínima indispensable fora de casa i continuar aplicant les mesures d'higiene bàsiques: portar mascareta, rentar-se les mans amb freqüència i mantenir la distància.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits