malgratcomunicacio.cat

En directe

Imatge d'arxiu de la celebració de Santa Cecília. Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Malgrat de Mar celebrarà el Dia de la Música demà virtualment

La pandèmia sanitària provocada per la covid ha obligat a la Regidoria d'Educació i a l'Aula de Música Contrapunt a repensar l'activitat que es fa per Santa Cecília amb els alumnes de 1r, 3r i 5è de primària de les escoles de Malgrat de Mar. Enguany, els nens i nenes es connectaran virtualment a les 9:30h des de les seves aules per compartir el Dia de la MúsicaPublicat:
19-11-2020 / 12:38:18
Actualitzat:
19-11-2020 / 13:50:20

En el transcurs de la connexió els alumnes podran veure vídeos enregistrats prèviament. Se'ls parlarà dels instruments i de la veu cantada, i s'oferiran breus actuacions i demostracions. Finalment, tots els infants interpretaran conjuntament la cançó Cantar per tu de Toni Giménez.

La celebració de Santa Cecília, que també compta amb la col·laboració dels mestres de música de les escoles de Malgrat de Mar, té com a objectiu donar a conèixer el so i la tècnica dels instruments a través d'altres nens i nenes d'edats similars i el cant coral. També vol fomentar els valors de l'esforç i el treball en equip entre l'alumnat, i impulsar les activitats conjuntes entre les escoles del poble.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits