malgratcomunicacio.cat

En directe


Les càmeres del carrer d'en Blanch entraran en funcionament demà

Les càmeres, ubicades a l'entrada i sortida del carrer d'en Blanch, són de control de trànsit i de seguretat. Llegeixen les matrícules dels vehicles i en permeten la identificació. La Policia Local denunciarà els vehicles que no estiguin autoritzats per accedir al carrer. Les càmeres dels carrers del Carme, Ollers i Bellaire encara no estaran operativesPublicat:
19-11-2020 / 09:51:13
Actualitzat:
19-11-2020 / 10:35:17

La Policia Local ha informat a veïns i veïnes del carrer d'en Blanch de la instal·lació de les càmeres i sobre com havien de tramitar les autoritzacions per accedir al vial. Sergi Cardona, regidor de la Policia Local ha detallat que s'ha fet un "porta a porta" per donar tota la informació pertinent als veïns i també se'ls han repartit díptics. "Estem donant molt de marge perquè la gent pugui fer aquest tràmit (per aconseguir l'autorització) i després no ens trobem amb què no hi ha hagut prou marge de temps per tal que tothom ens hagi pogut facilitar les seves matrícules", ha explicat Cardona. La senyalització informativa per avisar de l'entrada en funcionament de les càmeres es va col·locar la setmana passada.

Paral·lelament, la Policia Local continua recollint matrícules de veïns i comerços afectats per les càmeres dels carrers del Carme, Ollers i Bellaire que, per ara, encara no entraran en funcionament. Cardona assegura que s'avisarà "abans de donar aquest pas tal i com s'ha fet amb el carrer d'en Blanch".

Les càmeres dels carrers d'en Blanch, Carme, Ollers i Bellaire substituiran les pilones mòbils que hi havia fins ara i s'afegeixen a les dels carrers de Mar, Mallorca i Ramon Turró, que van entrar en servei a l'octubre de l'any passat. L'objectiu d'aquestes càmeres és, segons ha comentat el regidor, "regular principalment el trànsit de les zones peatonals i en aquells llocs on han estat instal·lades i també són càmeres que contribueixen a la seguretat del municipi".

Les càmeres detecten totes les entrades i sortides que es fan als vials que les tenen. Les matrícules es comparen en una base de dades on hi consten els vehicles autoritzats. El sistema informàtic detecta també els vehicles no autoritzats i, automàticament, genera una denúncia.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits