malgratcomunicacio.cat

En directe


El Registre Ciutadà agruparà els malgratencs i malgratenques que vulguin col·laborar amb les polítiques municipals

El Registre Ciutadà és una base de dades que agruparà les persones que sol·licitin formar-ne part per participar en la gestió del municipi. Poden inscriure-s'hi totes les persones empadronades a Malgrat de Mar majors de 16 anysPublicat:
18-11-2020 / 12:36:44
Actualitzat:
18-11-2020 / 12:53:22

Amb aquest instrument es vol fomentar la participació dels ciutadans i ciutadanes a títol individual i sense intermediaris. El Registre Ciutadà és una de les bases de les polítiques de participació de Malgrat de Mar. De fet, el seu objectiu és permetre disposar d'una massa crítica de veïns i veïnes potencialment actius amb qui interactuar de manera permanent. En aquest sentit, la idea és que se'ls faci arribar les propostes de govern o se'ls informi de la gestió de l'Ajuntament. Els ciutadans registrats també podran enviar suggeriments o ser membres de ple dret del Consell de Vila.

Jofre Serret, regidor de Participació Ciutadana i Creixement Democràtic, ha animat a la ciutadania que s'apunti al registre i ha detallat que s'han definit diferents àmbits d'interès: pressupostos municipals; urbanisme, projectes urbans i medi ambient; cultura, educació i patrimoni; esports i promoció de la ciutat; i cooperació internacional, igualtat i LGTBIQ, i barris.

Les persones interessades a participar del Registre Ciutadà han de presentar una instància a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament amb cita prèvia. També poden presentar una sol·licitud telemàtica on es faci constar els seus àmbits d’interès.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits