malgratcomunicacio.cat

En directe

Vicenç Bayarri avui als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb Vicenç Bayarri. Ha presentat l'opuscle "Les mines de Can Palomeres. Alguns detalls tècnics del seu funcionament"

El malgratenc Vicenç Bayarri és el responsable de l'opuscle "Les Mines de Can Palomeres. Alguns detalls tècnics del seu funcionament". Un treball que s'ha presentat recentment coincidint amb la celebració de les 4es Jornades Mines de Can Palomeres.

L'opuscle compta amb una presentació de Joan Dàvila. El Servei d'Arxiu Municipal de Malgrat de Mar ha coordinat la seva edició. El disseny i la maquetació ha anat a càrrec de Josep Carrasco. L'opuscle es pot aconseguir gratuïtament a l'Arxiu Municipal de 10 h a 14 h. Segons informa l'Ajuntament, s'ha fet una edició de 800 exemplars.Publicat:
29-10-2020 / 17:06:40
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L’opuscle de Vicenç Bayarri és una explicació minuciosa, acompanyada de fotografies i esquemes, de com funcionament les mines, però sobretot sobre què era i com funcionava La Pilona, acompanyada de fotografies que il·lustren a la perfecció com era d’important aquesta plataforma per a l’activitat de les Mines de Can Palomeres. La Pilona formava part d’un complex sistema telefèric, mitjançant el qual es feia arribar el ferro en vagonetes fins als vaixells. En aquest opuscle, Vicenç Bayarri detalla el funcionament d’aquest sistema de transport del ferro, una de les grans obres d’enginyeria minera catalana.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits