malgratcomunicacio.cat

En directe

Joan Mercader, arxiu
Societat

[ÀUDIO] L'Alcalde respon

Avui dijous ha tornat a la graella d'Ona Malgrat l'espai mensual "L'Alcalde respon" en què Joan Mercader respon en directe les preguntes dels malgratencs i malgratenques. La crisi sanitària de la Covid-19 ha centrat bona part de les qüestions que s'han abordat al llarg de la mitja hora de l'espai tot i que també s'ha parlat d'urbanisme i neteja, entre altres. 

En referència a la pandèmia, Mercader ha destacat que a dia d'avui hi ha 70 casos de covid a l'ABS de Malgrat i Palafolls, una xifra que representa un increment de 35 persones respecte la setmana anterior. Davant d'aquesta situació, Mercader ha recordat que no es pot abaixar la guàrdia i cal seguir prenent mesures.

L'alcalde Mercader ha expressat la seva queixa pel fet que "els Ajuntaments ens assabentem de les mesures restrictives que haurem d'aplicar abans pels mitjans de comunicació que per les pròpies autoritats de Salut".

Joan Mercader ha avançat que properament el govern, format pel PSC i JxCat-Malgrat ens Mou, presentarà el PAM, el Pla d'Actuació Municipal. Un pla que s'havia de presentar abans de l'esclat de la pandèmia i que ara es reformularà tenint en compte la nova situació social, sanitària i econòmica, segons Mercader.

L'alcalde ha explicat que la pandèmia ha demostrat que almenys tres àrees de l'Ajuntament necessiten més recursos  com són els Serveis Socials, l'OAC i la Policia Local. Mercader ha remarcat que altres àrees també però aquestes en especial.Publicat:
28-10-2020 / 20:17:44
Actualitzat:
29-10-2020 / 16:46:46

Durant l'Alcalde respon, Joan Mercader també ha fet referència a les ordenances fiscals i el pressupost per al 2021 que ara estan preparant. Segons ha avançat, l'equip de govern treballa amb la intenció de no variar les ordenances fiscals i no apujar impostos tot i que, diu, la situació és molt complicada ja que hi ha hagut una baixada dels ingressos molt important. En tot cas, diu Mercader, serà l'Ajuntament qui s'haurà d'estrényer el cinturó i no els ciutadans.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits