malgratcomunicacio.cat

En directe

Ludwig Ivan Hasko als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ÀUDIO] Ludwig Ivan Hasko: "Amb l'aprovació de les ajudes al sector turístic hem demostrat que govern i oposició anem en la mateixa línia"

L'Ajuntament de Malgrat de Mar destinarà 75.000 euros per ajudar als establiments turístics afectats per la crisi provocada per la pandèmia de la Covid. Segons ha explicat el 4t tinent d'alcalde i responsable de Promoció del Municipi, Ludwig Ivan Hasko, la quantia de la subvenció atorgada serà de com a mínim de 500 euros i dependrà de si l'establiment ha estat obert o tancat durant la temporada d'estiu.

Ludwig Ivan Hasko ha explicat que amb aquests ajuts es dona resposta a les demandes del propi sector, expressades en el si de la comissió de treball per a la recuperació social i econòmica de Malgrat, i també a les diverses reunions mantingudes en els últims mesos. El regidor ha detallat que el sector havia demanat la condonació del pagament de la taxa de recollida d'escombraries, ja que és un servei que no han utilitzat per la inactivitat que la pandèmia ha provocat. "Jurídicament no és possible, per això, hem trobat una altra via factible per ajudar el sector turístic a fer front a aquesta crisi, que és la nostra voluntat", ha subratllat el regidor.Publicat:
20-10-2020 / 14:16:43
Actualitzat:
20-10-2020 / 15:04:42

Tots els grups municipals van votar a favor de les bases que regulen aquests ajuts en el ple ordinari del mes d'octubre, celebrat dijous. La previsió és que a partir del pròxim mes de novembre es puguin sol·licitar els ajuts.

Tal i com recorda Ludwig Ivan Hasko, les bases estan ara en exposició pública i un cop aprovades definitivament els interessants podran fer la sol·licitud corresponent.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits