malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Entra en funcionament l'espai per a gossos a la Platja de la Conca de Malgrat de Mar

La platja per a gossos ja està disponible des d'avui dimecres. situat a la Platja de La Conca al costat de la varada de les barques. 

El nou espai per a gossos, situat a la Platja de la Conca, al costat de la varada de les barques, té 1.200 metres quadrats delimitats per una tanca de fusta en forma de U oberta cap al mar, així com dutxa, papereres i cartells informatius. Es recorda als usuaris que cal accedir a aquest espai per la nova passera de fusta que dona accés al tancat de la platja per a gossos. L'aforament d'aquesta platja és de 150 persones. 

L'alcalde, Joan Mercader, ha explicat que "per fi és fa realitat una demanda de molts malgratencs i malgratenques i ara cal mantenir-ho i complir estrictament les normes perquè hi hagi una bona convivència a la platja". Publicat:
12-08-2020 / 08:53:30
Actualitzat:
12-08-2020 / 09:05:28

De les normes d'ús destaca que cada usuari només podrà portar un màxim de dos animals; els gossos no poden estar deslligats fora de l’espai delimitat; els gossos han d’estar proveïts de microxip; és obligatori recollir els excrements i llençar-los a les papereres. Si s’escau, remullar amb aigua la zona on s’hagi orinat. A més, els usuaris només poden rentar els gossos a la dutxa habilitada, i sense sabó.

A més, i pel que fa als gossos potencialment perillosos, no es pot dur més d'un gos d'aquest tipus per persona, han d’anar sempre lligats i amb morrió, dins i fora de l’aigua, no poden ésser conduïts per menors de 18 anys, la persona que el condueix ha de dur la llicència municipal, el document identificatiu i la certificació del cens.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits