malgratcomunicacio.cat

En directe

Una imatge del terra actual del Mercat Muncipal. Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

[ÀUDIO] Óliver Sánchez-Camacho diu que són els paradistes els qui han triat tancar mentre durin les obres del mercat

El regidor de mercats, Óliver Sánchez-Camacho, s'ha mostrat sorprès davant del comunicat que ha publicat avui l'Associació de Paradistes del Mercat Municipal. El regidor assegura que són els paradistes els qui han decidit tancar les tres setmanes que es preveu que durin les obres i que des de l'Ajuntament se'ls va oferir dues opcions: una era tancar tots només una setmana i, les altres dues, fer-ho alternativament; l'altra possibilitat era tancar tots les tres setmanesPublicat:
11-08-2020 / 14:09:23
Actualitzat:
11-08-2020 / 14:35:38

El regidor de Mercats, Óliver Sánchez-Camacho, ha recordat que canviar el paviment del mercat és una vella demanda dels paradistes per garantir la seguretat dels clients. El regidor també ha detallat que ha mantingut diverses reunions, tant amb la presidenta de l'Associació de Paradistes del Mercat Municipal com amb els comerciants afectats conjuntament. "Cedim la potestat als paradistes per tal que decideixin l'inici d'aquestes obres", ha assegurat Sánchez-Camacho.

Després, i davant la inquietud que van mostrar els paradistes en relació al fet de tenir el mercat tancat, com a mínim, tres setmanes, el regidor va demanar al contractista que pensés alternatives per poder obrir l'equipament abans i va oferir als comerciants dues possibilitats: una era tancar tots només una setmana i, les altres dues, fer-ho alternativament; l'altra possibilitat era tancar tots les tres setmanes. Segons Sánchez-Camacho, la presidenta de l'associació li havia comunicat que "triaven la primera opció", és a dir, tenir tancat mentre duressin les obres.

En relació a fixar una data concreta sobre la finalització de les obres, el regidor comenta que "es pot fer una previsió però dir una data exacte d'acabament és molt complicat". Sigui com sigui, Sánchez-Camacho assegura que tant l'Ajuntament com l'empresa que executarà les obres tenen tota la "bona voluntat" per acabar-les tan aviat com sigui possible.

En total es renovaran 160 metres quadrats de paviment al Mercat Municipal. El terra actual es va col·locar fa 30 anys, està fet malbé i rellisca. Les obres es van adjudicar a la Junta de Govern Local de dijous passat per un import de 21.084,25 euros i les portarà a terme l'empresa Miquel Molas Puigferrer. Les previsions apunten que els treballs estaran enllestits en tres setmanes, aproximadament.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits