malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Els paradistes del Mercat Municipal demanen a l'Ajuntament concreció sobre la data de finalització de les obres

L'Associació de Paradistes del Mercat Municipal exposa en un comunicat la seva disconformitat pel tancament durant "un període indefinit" de l'equipament per les obres que s'hi han de dur a terme a partir del 31 d'agost per canviar el terra i evitar accidents i relliscades. Els paradistes demanen un augment del 50% de la plantilla que ha de fer els treballs per "desenvolupar amb la major brevetat possible la finalització de les obres" i que s'acordi una data d'acabament de l'actuació per facilitar l'organització de la seva feinaPublicat:
11-08-2020 / 12:48:54
Actualitzat:
11-08-2020 / 14:05:30

Els paradistes es mostren "favorables" a l'actuació que ha de permetre canviar el terra del Mercat Municipal i fer-lo més segur. Els comerciants del mercat mostren disconformes, però, amb la "indefinició del temps per a la finalització de les obres". Els paradistes diuen que el termini proposat era de "tres a cinc setmanes sense marca una data determinada". "Com a famílies treballadores que som tenim el deure i la necessitat de treballar per assumir unes despeses del dia a dia, tant de la llar com del propi negoci", afegeixen els comerciants, que recorden que, a més, la situació s'agreuja enguany per les conseqüències de la covid-19.

Enric Casany, un dels paradistes del Mercat Municipal, assegura que no es poden permetre "estar un mes sense tenir ingressos". "Reclamem una entesa", afegeix Casany. En aquest sentit, els paradistes demanen augmentar el 50% de la plantilla, que actualment està formada per dues persones, per "desenvolupar amb la major brevetat possible la finalització de les obres i així poder posar en marxa de nou l'activitat comercial" per, entre d'altres coses, "pal·liar de la millor manera possible les pèrdues ocasionades pel tancament". Els comerciants també demanen acordar una data de finalització de les obres "com a màxim una setmana abans del seu inici".

L'Associació de Paradistes del Mercat Municipal farà arribar el comunicat al ple municipal. La propera sessió plenària tindrà lloc aquest dijous.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits