malgratcomunicacio.cat

En directe


[└UDIO] Ve´ns i ve´nes de Malgrat creen un manifest per la dinamitzaciˇ de la vida cultural del municipi

Segons els impulsors de la iniciativa, un centenar d'entitats, professionals de la cultura i altres ve´ns i ve´nes s'han adherit fins ara al manifest 'Malgrat es viu!' El text demana a l'Ajuntament una programaciˇ cultural segura al municipi, que mantingui les partides pressupostÓries destinades a cultura i festes i que cre´ "urgentment" una taula de cultura per dissenyar un pla de xocPublicat:
04-08-2020 / 11:53:44
Actualitzat:
04-08-2020 / 14:00:47

"El sector de la cultura ha estat dels més damnificats des del començament de la pandèmia", ha recordat Joaquim Albert, un dels impulsors de la iniciativa i regidor d'ERC, que ha lamentat que l'Ajuntament hagi anul·lat la programació cultural dels propers mesos, entre els quals hi ha la Festa Major de Sant Roc. Davant d'aquesta situació, Albert diu que en el manifest es demana a l'Ajuntament que "canviï aquesta dinàmica i torni a començar a programar actes culturals" sota el hashtag #culturasegura. "Hi ha un mar immens de possibiltiats per explorar que són els espectacles de petit format", afegeix Albert.

A banda de garantir una programació cultural segura, el manifest també demana a l'Ajuntament que mantingui les partides pressupostàries destinades a cultura i festes previstes i que creï una taula amb entitats i veïns i veïnes del municipi amb l'objectiu de dissenyar un pla de xoc cultural "de caràcter urgent" que permeti dinamitzar la vida cultural del poble i donar respostes a professionals i associacions del sector.

Per ara, un centenar de persones i entitats han donat suport al manifest. "S'hi han adherit les principals entitast culturals del poble", ha detallat Albert, que espera que l'Ajuntament de Malgrat de Mar també "se'l faci seu, se l'agafi i el tiri endavant".

El període d'adhesions es tancarà aquesta setmana. Després els impulsors faran arribar el manifest a la regidoria de Cultura.

Galeria d'Óudios

NotÝcies

Totes les notÝcies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

RÓdio a la carta Programes Contacte

MLGVisiˇ

Xarxes Socials

ButlletÝ

Qui som

CrŔdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - AvÝs legal - CrŔdits