malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Es completa la instal·lació de les càmeres de control de trànsit i seguretat al centre de Malgrat de Mar

Ja s’ha iniciat la instal·lació de les càmeres de control de trànsit i de seguretat que faltaven als accessos al centre de Malgrat de Mar. Unes càmeres que previsiblement entraran en funcionament a la tardor. Concretament, s'han instal·lat als carrers Carme, Blanch, Ollers i Bellaire i faran una lectura de les matrícules i això permetrà una identificació del vehicle. Les càmeres substituiran les pilones mòbils que hi ha ara.Publicat:
04-08-2020 / 11:47:34
Actualitzat:
04-08-2020 / 13:29:03

Aquestes càmeres que ara es col·loquen són la segona fase de les primeres -als carrers Mar, Mallorca i Ramon Turró- que van entrar en funcionament a l’octubre de l’any passat. L’objectiu és que tot aquest sector del poble esdevingui una gran illa de vianants. Això vol dir que en aquest sector restarà restringida la circulació de vehicles, i que les càmeres -equipades amb un lector de matrícules- detecten totes les entrades i sortides, que es comparen amb una base de dades on hi constaran els vehicles autoritzats. Aquest sistema informàtic detecta també tots els vehicles no autoritzats per accedir a aquesta zona de vianants i automàticament, genera una denúncia.

Ara s’han començat a instal·lar les càmeres i falta tota la instal·lació del sistema informàtic que les fa funcionar. Paral·lelament, els veïns dels carrers inclosos en la zona de les càmeres de control de trànsit i de seguretat rebran informació detallada sobre el seu funcionament així com dels tràmits que s’han de portar a terme per tenir accés autoritzat en vehicle en aquest sector.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits