malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: CSMS
Societat

[ÀUDIO] Noves mesures d'accés i control als hospitals de Blanes i Calella per reduir el risc de contagi per la covid-19

Els hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’Hospital de Calella i l’Hospital de Blanes, començaran a aplicar, a partir de la pròxima setmana noves mesures per tal d’evitar l’afluència de persones als centres i reduir així el risc de contagi per la Covid-19.

D’aquesta manera, a partir del dijous 6 d’agost es restringeixen els horaris de visita a pacients no Covid ingressats a les plantes. Aquest horari serà de 13 h a 14 h i de 18 h a 20 h de dilluns a divendres, i de 12 h a 14 h i de 18 h a 20 h els caps de setmana. La resta d’horaris estaran subjectes a autorització del personal assistencial. Només es permetrà la visita d’un acompanyant per pacient dins d’aquest horari. Les visites a pacients Covid no estan permeses. Ho explica la Directora d’Infermeria de la Corporació, Joana Blázquez. 

També es restringeixen els accessos als centres; l’entrada als Hospitals de Calella i de Blanes es farà únicament per la porta principal, tal i com explica la cap de Serveis Gemerañs de la Corporació, Susanna Bosch.Publicat:
31-07-2020 / 14:22:02
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Pel que fa a aquelles persones que tinguin programada una visita a consultes externes, cal recordar que han d’acudir soles, excepte en els casos de pacients dependents, que poden acudir acompanyats d’una única persona.

Per tal de controlar els accessos als centres i vetllar perquè tothom compleixi aquestes mesures, a partir d’aquest dissabte 1 d’agost es reforçarà la vigilància a ambdós centres amb personal de seguretat.

Aquests s’encarregaran de vigilar que només accedeixin als centres aquelles persones que tinguin visita mèdica i que no vinguin acompanyades, que només hi accedeixi un visitant per pacient a les plantes d’hospitalització dins de l’horari de visites, i que es respectin les mesures de prevenció establertes: ús de mascareta i rentat de mans en entrar i sortir del centre.

L’objectiu principal és reduir el nombre de persones que acudeixen als centres sanitaris per evitar, en la mesura del possible, la propagació de la Covid-19.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits