malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Nou pas per tenir un Espai Jove a Malgrat de Mar

La Diputació de Barcelona farà un pla d'usos per a la creació d'un espai jove a Malgrat de Mar. Els responsables de la regidoria de Joventut havien sol·licitat aquest recurs tècnic amb l'objectiu de tenir un punt de partida, un full de ruta per definir com haurà de ser l'espai per als joves malgratencs. Segons ha explicat el regidor de Joventut, Sergio Ortín, la previsió és que l'estudi es comenci a fer durant el pròxim mes de setembre i estigui enlletit cap al febrer de l'any que ve. Serà una eina que permetrà orientar i definir els usos d'un futur equipament jove, així com identificar els criteris bàsics que cal tenir en compte per al seu bon funcionament. Publicat:
31-07-2020 / 09:56:58
Actualitzat:
31-07-2020 / 10:38:50

El regidor de Joventut, Sergio Ortín, ha explicat que el pla d'usos permetrà fer el disseny de l'equipament en funció de les necessitats detectades per l'estudi i es farà de manera participativa de la mà dels joves. Sergio Ortín ha recordat que "aquest recurs respon a una demanda dels joves ja recollida dins del Pla Local de Joventut 2019-2022 sobre la creació d’un Espai Jove com a espai de referència i trobada per al jovent malgratenc". 

Els plans d'usos dels equipaments juvenils són instruments bàsics per a la bona gestió i dinamització d'aquests equipaments. El pla d’usos pot ser alhora una eina útil per als tècnics i tècniques de Joventut a l’hora de configurar una proposta coherent amb les polítiques locals de joventut i, en concret, quin paper pot tenir l’equipament en el desenvolupament i l’articulació d’aquestes polítiques.

Aquest estudi el farà l'empresa Iniciatives i dinàmiques comunitàries SL i té un cost de 14.883 euros que subvencionarà la Diputació de Barcelona. La previsió és que el pla d'usos es comenci a fer durant el mes de setembre i estigui enllestit a final del mes de febrer de 2021.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits