malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva renova la seva pàgina web

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha renovat totalment la seva pàgina web. El portal salutms.cat és ara més modern, dinàmic i visual, incorpora nous apartats i permet fer més tràmits en línia dels que es podien realitzar fins ara. A més, la pàgina ofereix una navegació intuïtiva perquè el ciutadà tingui tota la informació de manera ràpida i senzilla sobre l’organització.

Segons la CSMS, fins ara els únics tràmits que es podien fer a través de la pàgina eren demanar, canviar o anul·lar una hora de visita o enviar queixes o suggeriments. A partir d’ara es poden fer noves gestions com demanar un canvi de professional sanitari a primària, demanar un canvi de centre d’atenció primària o bé sol·licitar documentació clínica. Aquest canvi, permet que l’usuari pugui fer més tràmits des de casa sense haver-se de desplaçar.

Un altre canvi important ha estat en la presentació dels serveis de la Corporació. S’ha creat una àmplia estructura dividint els serveis per àrees d’especialització. D’aquesta manera s’aconsegueix mostrar la complexitat de l’organització de forma clara i ordenada.

També s’ha incorporat un nou apartat per a professionals. En aquest cas, es tracta d’un espai on els professionals de l’àmbit sanitari podran trobar ofertes de feina, el portal de formació, així com tota la informació relativa als projectes i línies d’investigació que hi ha obertes dins de l’organització i que queden recollides a l’apartat de Recerca i Innovació.Publicat:
30-07-2020 / 13:30:16
Actualitzat:
30-07-2020 / 13:49:50

Aquest canvi de pàgina web ha permès donar visibilitat a tota la feina que es fa en l’àmbit del tercer sector amb una nova secció anomenada ‘Implica’t’. Aquí s’explica als usuaris de quina manera poden implicar-se amb l’organització, a través del voluntariat, mitjançant altres entitats col·laboradores o a través dels diferents programes d’acció social i de suport. Aquesta és una pota important dins de l’organització, i és que el voluntariat aporta un valor afegit en la qualitat del tracte que s’ofereix al pacient perquè permet donar una atenció més humanitzada i propera.

Amb la creació de la nova pàgina web, no només s’ha guanyat en contingut, sinó també en disseny i imatge. Les fotografies que hi ha són fruit d’un banc d’imatges propi fet amb el personal de l’organització. A més, el format responsiu del portal permet consultar la pàgina des de qualsevol dispositiu (mòbil, tauleta o ordinador).

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits