malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] La Policia Local incrementa els controls sobre l'ús de la mascareta als espais públics

La Policia Local de Malgrat de Mar tanca el mes de juliol havent fet una trentena de controls sobre l’ús de la mascareta a la vía pública. Des que va entrar en vigor l’obligatorietat de dur la mascareta els agents han incrementat les tasques de vigilància i control. Concretament, durant aquest mes que ara acaba s'han fet 33 controls específics i s'han imposat 5 sancions. 

Els agents controlen  les aglomeracions i també l'ús de la mascareta. Quan un ciutadà no la porta, els agents se li adrecen per demanar que se la posi i en cas de no fer-ho, es quan s'imposa una sanció per desobediència. 

L'alcalde, Joan Mercader, ha explicat que la Policia Local hi està a sobre, reforçant vigilància i controls, però la responsabilitat és de tots. Tothom ha de complir amb les mesures de prevenció i seguretat per evitar contagis i rebrots, ha remarcat l'alcalde. Publicat:
29-07-2020 / 19:47:56
Actualitzat:
29-07-2020 / 20:03:12

La Policia Local també ha reforçat les funcions de vigilància, inspecció i control de les mesures establertes per les infraccions de consum compartit de begudes alcohòliques en la via pública i la resta d'espais oberts al públic, a excepció del consum que es dugui a terme en locals o espais autoritzats per la llicència corresponent. Segons la Generalitat, les persones de més de 6 anys estan obligades a l’ús de la mascareta en la via pública, espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic i que es trobi obert al públic, amb independència del manteniment de la distància física de seguretat. La detecció de diversos brots i l’increment de nous casos obliga a reforçar les condicions d’ús de les mesures de protecció i, específicament, l’ús de la mascareta tot i que hem de recordar que hi ha excepcions com ara en cas de dificultat respiratòria que pugui agreujar-se pel seu ús, les persones que ho tinguin contraindicat per raó de salut o discapacitat., quan es fa exercici físic esportiu a l'aire lliure o quan per la pròpia naturalesa de les activitats l'ús de la mascareta resulti incompatible.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits