malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

En marxa una nova campanya de captació de pisos buits per a la Borsa de Lloguer Social

La Regidoria d'Habitatge posa en marxa avui dimecres una nova campanya perquè propietaris de pisos buits incloguin el seu habitatge dins la Borsa de Lloguer Social. El Programa d'Habitatge de Lloguer Social garanteix l'accés a un habitatge digne i en condicions assequibles a persones i famílies que ho necessiten. A canvi, els propietaris dels habitatges reben garanties. Enguany, la campanya també s'adreça a habitatges d'ús turístic, que amb la situació actual de la pandèmia, resten tancats. 

El regidor d'Habitatge, Sergio Ortín, ha explicat que aquesta actuació també va ser proposada com a mesura a la Taula per a la recuperació econòmica i social creada arran de la crisi sanitària, social i econòmica provocada per la pandèmia. "Volem promoure l’ús social dels habitatges que fins ara es destinaven a un ús turístic, però que amb la nova normalitat potser restaran buits. Per això, la campanya la volem adreçar als propietaris d’habitatges d’ús turístic. El rendiment econòmic pot ser similar i a més es compleix amb una funció social d’ajut a les famílies en dificultats", ha afegit el regidor. 

Actualment, la Borsa actualment gestiona una cinquantena de pisos i té una llarga llista d’espera de sol·licitants que esperen trobar un habitatge a un preu assequible.Publicat:
29-07-2020 / 12:04:10
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L'Ajuntament, a través de l'Oficina Local d'Habitatge ofereix garanties per als propietaris dels pisos que formin part de la Borsa de Lloguer Social com ara la realització de tots els tràmits de manera gratuïta; una assegurança multirisc gratuïta; una assegurança de cobertura jurídica per impagament gratuïta; la tramitació de la cobertura de 6 mesos per l’avalloguer, el seguiment de la relació contractual i del bon ús de l’habitatge i la possibilitat de gaudir de subvencions, per a millores, IBI o d’altres. A la propietat se li demana un contracte de 5 anys i que l'habitatge a Malgrat de Mar estigui en condicions d’habitabilitat.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits