malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Malgrat per la Independència reprèn les concentracions dels dilluns a les Peixateries Velles

L'ANC-Malgrat per la Independència reprèn el proper dilluns 3 d'agost l'acte de suport als polítics que estan a la presó i als exiliats que fèien a les Peixateries Velles cada dilluns a partir de les vuit del vespre. Per a la represa de les concentracions, aturades per la crisi de la covid-19, l'ANC-Malgrat per la Independència comptarà amb el seu secretari, Eduard Pérez. Durant una entrevista a Ona Malgrat, Pérez ha destacat que les concentracions es faran aplicant les mesures de seguretat com ara l'ús de la mascareta i la distància física. Pérez ha explicat que en principi la concentració serà a les peixateries velles però si hi ha molts assistents es podria ampliar pels voltants per tal de mantenir la distància.

Recordem que un cop va esclatar la crisi sanitària de la covid-19 l'ANC-Malgrat per la Independència va fer durant 20 setmanes la concentració a través del Facebook Live i les seves xarxes socials.Publicat:
30-07-2020 / 12:00:00
Actualitzat:
30-07-2020 / 12:06:09

Eduard Pérez també ha avançat que l'ANC ja prepara els actes de la Diada de l'11 de setembre que enguany seran virtuals i amb codis QR.

Malgrat per la Independència, l'Assemblea Territorial de Malgrat de Mar de l'ANC, manté com a lemes 'República és llibertat'  o 'objectiu independència', entre altres.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits