malgratcomunicacio.cat

En directe

Jordi Noguera. Foto: RCTV
Societat

[ÀUDIO] Jordi Noguera: 'La situació del sector turístic és més que complicada a dia d'avui'.

El president del Gremi d'Hosteleria del Maresme, Jordi Noguera, ha dit que la situació que viu el sector turístic 'és més que complicada ja en aquests moments. Avancem i les coses es posen més difícils amb nous brots, amb més casos positius malgrat les mesures de seguretat que nosaltres i tots implementem. La situació és tensa cada dia que passa'.

Jordi Noguera ha explicat que el fet que cada vegada hi hagi més països que recomanen no viatjar a Catalunya, -l'últim ha estat Alemanya- això és posar inconvenients a l'hora de facilitar el trànsit de clients cap a les nostres zones turístiques i si no vénen clients difícilment podrem tirar endavant la temporada'. Noguera qualifica les recomanacions que han fet països com França o Alemanya de 'temeritat' ja que aquí se segueixen estrictes mesures de seguretat davant la pandèmia.Publicat:
28-07-2020 / 11:51:02
Actualitzat:
28-07-2020 / 12:51:06

Durant una entrevista a Ona Malgrat, el president del Gremi d'Hosteleria del Maresme ha destacat que la imatge que ofereixen els pobles turístics com Malgrat 'és atípica, amb establiments tancats o oberts però a mig gas'. Tot i això, llança un missatge d'optimisme perquè si la situació es controla, potser es pot remuntar a curt termini.

El president del Gremi d'Hosteleria del Maresme considera 'positiu' accions com les que ha impulsat l'Ajuntament de Malgrat de Mar per promocionar el turisme de càmpings, el comerç local o el turisme de proximitat.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits