malgratcomunicacio.cat

En directe

Moment de la roda de premsa d'aquest migdia
Societat

[ÀUDIO] Malgrat de Mar suspèn la seva Festa Major de Sant Roc

L’Ajuntament de Malgrat de Mar cancel•la els actes de la Festa Major de Sant Roc 2020 ‘per responsabilitat, solidaritat, pel bé comú i per prevenció’. Ho han anunciat l' alcalde, Joan Mercader, i la regidora de Cultura, Lurdes Borrell en el decurs d'una roda de premsa que podeu recuperar al final d'aquesta notícia.

L'alcalde Joan Mercader ha dit que des d'un primer moment es va treballar conjuntament amb les entitats per fer 'una Festa Major de Sant Roc diferent i adaptada a les circumstàncies, eliminant els grans esdeveniments i la fira d'atraccions per evitar grans aglomeracions'.  A més, avui, ha dit Mercader, 'volem agrair l'esforç de les entitats i voluntaris que juntament amb les regidories de Cultura, Esports, Joventut, Comunicació i Barris han treballat fins a l'ultim moment per adaptar-la i fer-la possible'. Les darreres informacions sobre la pandèmia amb l'increment de brots tant a l'àrea metropolitana de Barcelona com a la regió sanitària de Girona, i la seva tendència, es desaconsella realitzar esdeveniments amb molta participació i mobilització de la gent.

Joan Mercader ha dit que, 'seguint els criteris sanitaris, i per seny, prudència, prevenció i per respecte als professionals sanitaris, la policia local i els serveis socials que han estat a primera línia de la covid-19 i sobretot per responsabilitat anunciem que la Festa Major de Sant Roc 2020 queda suspesa'.

Mercader ha dit que ha estat 'una decisió difícil i dolorosa ja que la darrera suspensió de la FM va ser va ser el 1938 durant la Guerra Civil'. Durant la Festa Major hi havia previst un acte de reconeixement a les persones involucrades en el seu treball i les víctimes de la covid19 que també es cancel·la i es buscarà una nova data per fer-ho, ha dit Mercader.

La decisió de suspendre la Festa Major de Sant Roc s'ha comunicat prèviament a la roda de premsa a les entitats implicades.  Publicat:
27-07-2020 / 14:03:55
Actualitzat:
27-07-2020 / 14:52:00

Per la seva banda, la regidora de Cultura, Lurdes Borrell, ha destacat que 'tot estava preparat per fer la Festa Major de Sant Roc però que s'ha cancel·lat per responsabiltat, per prevenció, per solidaritat i pel bé comú perquè no es poden fer passes enrere'. Si la situació millora, des de Cultura i altres regidories, es farien actes culturals de petit format, adaptant-los a les mesures de seguretat. La regidora de Cultura ha volgut agrair a totes les entitats la seva col·laboració d'una FM que no podrà ser i els ha agraït l'entesa des d'un primer moment. 

Galeria d'imatges

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits