malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] El CAP de Malgrat de Mar llança una nova campanya de conscienciació sobre la importància de trucar al centre abans d'acudir-hi

Es tracta d'una campanya global de les àrees bàsiques de salut de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, és a dir, dels centres d'atenció primària de Malgrat de Mar, Palafolls, Calella, Lloret i Tossa. L'objectiu és conscienciar la població de la importància de trucar als centres de primària abans de desplaçar-s'hi per tal d'evitar molta concurrència de persones als centres i així disminuir el risc de propagació del virus en espais tancats. La trucada es farà sempre i quan no es tracti d'una urgència vital. 

Segons la directora de l'Atenció Primària de la Corporació, la doctora Imma Morató, el més important ara mateix és disminuir el contacte entre persones per evitar que la covid-19 es propagui. 

Les trucades telefòniques permeten no només reduir la presència de persones als centres, sinó també optimitzar millor els recursos i atendre presencialment els pacients que realment ho necessiten.Publicat:
27-07-2020 / 13:24:15
Actualitzat:
27-07-2020 / 13:27:25

Per fer arribar el missatge a la ciutadania s'ha preparat un seguit de material per posar dins dels centres. Són cartells, programes de mà, vídeos animats per difondre a través de les xarxes socials i a les diferents televisions que hi ha als CAP, així com falques radiofòniques.

Aquesta campanya se suma a d'altres mesures que la pandèmia del coronavirus ha obligat a prendre a tots els CAP com ara la senyalitzaci´p a les cadires per deixar l'espai suficient entre pacients; roll up a les entrades dels centres amb les principals mesures a seguir abans d'accedir-hi; senyalització a terra davant dels taulells d'admissions perquè els usuaris mantinguin les distàncies corresponents mentre s'esperen o els dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits