malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Malgrat de Mar promocionarà la seva oferta de càmpings i el comerç local durant el mes d'agost

El govern de Malgrat de Mar, format pel PSC i JxCat-Malgrat ens Mou, ha aprovat diverses accions per promocionar el municipi com a destinació de càmping i també per a la dinamització de diversos punts on s'hi desenvolupa comerç de proximitat.

El consistori ha previst que les activitats siguin itinerants i es faran coincidir dues alhora per evitar aglomeracions i poder complir amb les mesures de prevenció i seguretat establertes davant la pandèmia de la covid-19. Concretament, les activitats lúdiques i d'animació estan adreçades al públic familiar i es portaran a terme a diversos eixos comercials del poble, com la zona turística -Sant Esteve, Bon Pastor i plaça de l'Àncora-, centre -plaça de Josep Anselm Clavé, Parc de Can Campassol i carrers cèntrics- i Malgrat Nord -avinguda Mediterrània.

El regidor de Promoció Econòmica, Ludwig Hasko, ha explicat que "aquestes activitats s’han planificat per dinamitzar les zones de municipi amb oferta comercial i sempre vigilant i tenint en compte totes les mesures de seguretat". "És per això que la major part d’elles són itinerants, per evitar aglomeracions de gent i situacions de risc, i amb la intenció de fer més atractiu el centre comercial obert del municipi de Malgrat de Mar. Des de la nostra regidoria de Comerç, sempre som al costat del comerciant. Hem planificat aquestes activitats i estan consensuades amb ells", ha afegit Ludwig Hasko.Publicat:
27-07-2020 / 11:12:33
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El govern malgratenc, a tracés de la Junta de Govern Local, també ha aprovat posar en marxa una campanya de promoció de Malgrat com a destinació de càmping amb la idea de donar a conèixer l'oferta d'allotjaments del municipi. El sector dels càmpings, amb més de 5.000 places, ha patit aquest 2020 les destrosses provocades pel temporal Gloria el passat mes de gener i les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària provocada per la pandèmia. La Regidoria de Promoció Econòmica ha apostat per promocionar aquest sector turístic iniciant una campanya per donar a conèixer aquesta àmplia oferta que té el municipi. 

 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits