malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] L'Incasòl ja té pràcticament a punt l'estudi sobre la possible viabilitat per construir habitatge social a Malgrat de Mar

Nou pas per a la possible construcció de pisos socials a Malgrat de Mar. Un dels requisits previs és l'elaboració d'un estudi de viabilitat que ara sembla ja entra a la recta final. En aquest sentit, l'alcalde, Joan Mercader, el primer tinent d'alcalde, Jofre Serret, i el regidor d'Habitatge, Sergio Ortín, juntament amb  tècnics municipals s'han reunit aquest dijous amb l'equip d'arquitectes responsable de l'estudi, contractat per l'Institut Català del Sòl, per conèixer la viabilitat de tirar endavant la construcció d'habitatge social a Malgrat. Publicat:
24-07-2020 / 08:56:58
Actualitzat:
24-07-2020 / 11:22:04

Segons ha explicat el regidor d'Habitatge, Sergio Ortín, a la reunió de treball s'ha parlat dels solars disponibles al municipi per destinar-los a habitatge públic i també s'han exposat les dades que constaten la creixent demanda d'aquest tipus de pisos. 

L'Ajuntament va demanar, a través de la Regidoria d'Habitatge, a l'Institut Català del Sòl una promoció d'habitatge social a Malgrat. L'INCASÒL va posar en marxa un estudi per conèixer la viabilitat de tirar endavant una promoció de pisos públics al municipi. Aquest estudi estarà enllestit a final d'aquest mes de juliol i es preveu que l'INCASÒL anunciï abans de desembre si finalment tira endavant la proposta de construcció d'habitatge social a Malgrat.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits