malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[VÍDEO] 'M'explico', de Carles Puigdemont', el llibre més venut a hores d'ara al Sant Jordi d'estiu a Malgrat de Mar

Malgrat de Mar celebra avui el Sant Jordi d'estiu amb molta tranquil·litat. Aquesta és la constatació que fa Jordi Bayarri, de la llibreria La Pilona. Malgrat que al municipi les llibreries i botigues de flors han optat per no muntar parada, l'afluència de públic a les llibreries és constant tot i que no es formen ni cues ni aglomeracions com si sol passar en un Sant Jordi normal. Segons Bayarri, els malgratencs i malgratenques entren a la llibreria amb la idea del llibre que volen comprar o directament a buscar els encàrrecs que han fet fa uns dies. La previsió per aquesta jornada és que l'afluència sigui constant i sense cues, remarca Bayarri.

 Publicat:
23-07-2020 / 12:19:35
Actualitzat:
23-07-2020 / 12:54:54

Aquest Sant Jordi passarà a la història per haver-se celebrat en dues parts. Jordi Bayarri creu que el Sant Jordi del dia 23 d'abril, malgrat estar fet des del confinament, no va ser dolent i van portar molts llibres a domicili. Pel que fa als llibres més venuts, en primer lloc hi ha el 'M'explico' de Carles Puigdemont que avui mateix s'ha posat a la venda. En segon lloc el de Pilar Rahola, 'L'espia del Ritz'. Un dels llibres que desperta també interès entre els malgratencs i malgratenques és el del periodista Rafel Nadal, 'Mar d'estiu'.

Destacar també la presència de diverses autores de Malgrat de Mar que avui venen llibres com són Meritxell Egea amb 'El pont de les cendres. Diari d'un dol'; Francisca Espasa amb 'Objetivo titanic' i Rosa Serra i Sala amb 'Una mar de mars'.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits