malgratcomunicacio.cat

En directe

Imatge del nou mirador d'aus del delta. Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Obert al públic el mirador d'aus del delta de La Tordera

El mirador està situat al final del camí del riu i permet observar les nombroses espècies d'aus que en els últims mesos han nidificat al delta. També es converteix en una mena de barrera que manté la prohibició d'accedir a la llacunaPublicat:
23-07-2020 / 09:22:03
Actualitzat:
23-07-2020 / 09:56:04

Amb l'obertura al públic d'aquest mirador de fusta també es permet de nou l'accés al camí que voreja el riu i que estava tancat des del passat 30 d'abril. L'accés al delta continua prohibit i, de fet, és el mirador el que també actua com a barrera que n'impedeix el pas.

També s'han col·locat unes tanques de fusta al voltant del mirador per acabar de garantir l'accés a l'espai. Aquestes tanques es folraran de bruc en els pròxims dies tot mantenint la voluntat d'utilitzar materials respectuosos i integrats amb l'entorn.

La intenció de l'Ajuntament és posar, a més, uns plafons amb informació sobre les diferents espècies d'aus que s'hi poden observar. El contingut dels plafons estarà elaborat per l'Associació Naturalistes del Montnegre i La Tordera Nat Mont. Voluntaris de l'entitat són els que fan seguiment de les nidificacions i de les espècies d'aus, que es van detectant al delta. També s'hi instal·laran uns aparcaments per a bicicletes.

Paral·lelament a l'obertura al públic del mirador, s'ha decidit tancar l'accés a la torre de guaita de fusta que hi ha. Una instal·lació que està malmesa i, segons l'Ajuntament, no és segura.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits