malgratcomunicacio.cat

En directe

L'alcalde i la regidora Lurdes Borrell visiten el Casal Municipal d'Estiu

L'Ajuntament obre un segon termini d'inscripcions al Casal Municipal d'Estiu per a l'agost

L'Ajuntament ha decidit obrir un nou termini d'inscripcions per al Casal Municipal d'Estiu perquè algunes famílies havien demanat poder tenir una plaça a l'agost i encara en quedaven de disponibles. Les inscripcions es podran fer a partir d'aquest divendres i s'allargaran fins al 23 de juliol. El balanç d'aquesta primera quinzena de casal és positivaPublicat:
16-07-2020 / 14:56:33
Actualitzat:
16-07-2020 / 15:08:32

L'alcalde, Joan Mercader, i la regidora d'Educació, Lurdes Borrell, han visitat avui a primera hora el Casal Muncipal d'Estiu per conèixer in situ com està funcionant l'activitat. El balanç d'aquesta primera quinzena ha estat positiu. Fins i tot s'han pogut incorporar algunes activitats com ara la piscina. 

El Casal Municipal d'Estiu garanteix totes les mesures de prevenció i seguretat per evitar contagis de covid-19. Els nens i nenes es reparteixen en grups de 10, tal i com marca la normativa de l'emergència sanitària. Els serveis que enguany no es poden oferir són els de jornada complerta, acollida i menjador. 

El casal, que enguany es du a terme a les instal·lacions de l'Escola Marià Cubí i Soler, s'adreça a infants i adolescents de 3 a 15 anys. Les inscripcions per a participar-hi durant el mes d'agost es podran formalitzar a partir de demà per correu electrònic a educacio@ajmalgrat.cat. Trobaran més informació a www.ajmalgrat.cat o bé al telèfon d'atenció i suport a les inscripcions: 93 761 43 86.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits