malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] 40 esportistes participen al 9è Campus Inter Esportiu Malgrat

La proposta, que s'adreça a nens i nenes nascuts entre el 2007 i el 2016, inclou dues hores de futbol sala i dues hores de lleure. L'Inter Esportiu Malgrat CFS assegura que el campus respecta totes les mesures de seguretat i prevenció per evitar contagis de covid-19. Paral·lelament, el club prepara la temporada 2020-2021. Una de les apostes de l'entitat serà el futbol sala femeníPublicat:
16-07-2020 / 10:29:07
Actualitzat:
16-07-2020 / 13:58:12

Els monitors del 9è Campus Inter Esportiu Malgrat han fet un curs de prevenció, seguretat i higiene i s'han hagut de sotmetre a un examen de salut general. L'entrada dels esportistes, a més, es fa esglaondada tot mantenint les distàncies de seguretat. També es pren la temperatura als nens i nenes, que es renten les mans amb gel hidroalcohòlic i es desinfecten el calçat en una catifa, que s'ha habilitat expressament per a fer-ho. Tots els esportistes porten la mascareta quan entren al campus i se la treuen només quan són al grup assignat, d'un màxim de deu persones, amb el seu monitor.

Juan Corpas, president de l'Inter Esportiu Malgrat CFS, ha explicat que prendre la decisió d'organitzar el campus d'estiu no ha estat gens fàcil. Una vintena de pares del club van ser, de fet, els qui havien demanat que s'organitzés l'activitat perquè "els nens ho necessitaven".

El 9è Campus Inter Esportiu Malgrat s'allargarà fins el 28 d'agost. Després el club espera poder començar la temporada de futbol sala amb la màxima normalitat possible. En aquest sentit, Corpas ha detallat que el primer equip ja es prepara i planifica amb nou entrenador i amb més temps per fer fitxatges. "A la base volem fer un canvi i millorar", ha afegit el president del club. La gran aposta de l'Inter Esportiu Malgrat serà, però, el futbol sala femení. Corpas ha explicat que la intenció és aconseguir fer entre dos i tres equips de noies, entre els quals n'hi hauria un d'infantil. Ara mateix al club hi ha un equip juvenil femení. 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits