malgratcomunicacio.cat

En directe

El ple serÓ presencial, per˛ sense p˙blic

[└UDIO] El govern municipal vol construir un monument a l'11 de Setembre

L'ordre del dia del ple municipal d'avui inclou la modificaciˇ pressupostÓria que ha de servir per construir un monument a l'11 de Setembre. El portaveu del govern i primer tinent d'alcalde Jofre Serret ha explicat que cal "dotar el municipi d'un espai que ens permeti donar tota la rellevÓncia que tÚ aquest dia". La sessiˇ d'avui tambÚ servirÓ per posar sobre la taula la proposta de resoluciˇ del contracte per a l'execuciˇ de les obres del Passeig MarÝtim. El ple de juliol, que serÓ presencial per˛ sense p˙blic, comenšarÓ avui a les 19hPublicat:
16-07-2020 / 08:55:29
Actualitzat:
16-07-2020 / 13:14:15

"La Diada Nacional de Catalunya té tot un llegat històric molt important per explicar", diu Serret, que ha recordat que Malgrat de Mar, a diferència d'altres municipis, no té a dia d'avui un espai on poder retre homenatge a l'11 de Setembre. El portaveu del govern ha detallat que des de la Regidoria de Cultura s'ha proposat la construcció d'un monument i que "hi ha tota la intenció de tirar endavant aquesta modificació per tal de poder fer aquest monument que ens permeti explicar la història del nostre país".

Un altre dels temes que es posarà avui sobre la taula al ple municipal serà la proposta de resolució del contracte per a l'execució de les obres incloses al Projecte d'Ordenació i Rehabilitació del Passeig Marítim, entre la plaça de l'Àncora i l'avinguda de Colom. En aquest sentit, Serret ha detallat que "es demanarà que els diferents grups municipals donin suport a aquesta declaració en què es diu que l'Ajuntament té raó i que, per tant, hem de trencar aquest conveni amb Rogasa per tal de garantir els interessos generals de l'Ajuntament".

Per altra part, la CUP presentarà una moció al ple referent al desplegament de mesures efectives contra la segregació escolar al municipi.

Un ple presencial, però sense públic

El ple municipal tornarà a ser presencial aquest dijous. Els regidors i regidores es repartiran, però, per tota la sala de plens de manera que 8 seuran a la taula on habitualment s'hi fa el debat, i els 9 restants, en taules annexes ubicades a l'espai que es reserva al públic, que no hi podrà assistir per garantir les mesures de prevenció i seguretat de la covid-19.

Un altre dels elements que s'ha hagut d'incorporar a la sala de plens és un faristol des d'on parlaran els regidors i regidores que seguin a les noves taules annexes.

Per tal de permetre que els ciutadans i ciutadanes puguin formular preguntes al ple de la corporació, s'ha habilitat el correu participacio@ajmalgrat.cat que fins aquest dimecres les ha anat recollint.

La sessió plenària, que començarà aquest dijous a les 19h, es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Malgrat de Mar i a Ona Malgrat, tant al 107.4 FM com a l'app de la ràdio i al portal malgratcomunicacio.cat.

Galeria d'Óudios

NotÝcies

Totes les notÝcies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

RÓdio a la carta Programes Contacte

MLGVisiˇ

Xarxes Socials

ButlletÝ

Qui som

CrŔdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - AvÝs legal - CrŔdits