malgratcomunicacio.cat

En directe

Lilit Gasparyan

La malgratenca Lilit Gasparyan és una de les 34 titulades seleccionades en el marc del 'New Graduate Talent Program' de CaixaBank

És la primera vegada que l'entitat du a terme aquest projecte que pretén incorporar professionals amb alt potencial en els seus inicis de la carrera professional. De les més de 2.300 persones que s'han presentat en aquesta convocatòria extraordinària de CaixaBank, només se n'han triat 34. Una d'elles és la malgratenca Lilit GasparyanPublicat:
09-07-2020 / 10:29:21
Actualitzat:
09-07-2020 / 11:25:17

Els seleccionats per a participar en aquest programa de detecció de talent jove tenen un bon expedient acadèmic, un alt nivell d'anglès i competències clau com ara la visió innovadora, domini de la comunicació o capacitats d'automotivació i autolideratge.

Els joves escollits, com la malgratenca Lilit Gasparyan, han superat un exigent procés de selecció que s'ha dut a terme durant el primer semestre de 2020. Aquesta tria ha inclòs diverses proves, presentacions en vídeo i dinàmiques dissenyades, especialment, per avaluar la innovació, la creativitat o el pensament analític dels candidats.

En el marc d'aquest programa s'han seleccionat, d'una banda, joves amb formació i competències per arribar a ser professionas de la banca comercial, i de l'altra, candidats procedents de les carreres de ciències, tecnologia, engninyeries o matemàtiques per conèixer el sector bancari i participar en projectes de transformació digital.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits