malgratcomunicacio.cat

En directe


L'alumna malgratrenca Denisa Toderoiu guanya el Premi Poincaré de la Universitat Politècnica

Denisa Toderoiu, estudiant de batxillerat de l'Institut Ramon Turró i Darder, ha guanyat el primer premi dels Poincaré de la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la Universitat Politècnica de Catalunya pel seu treball de recerca L'origami: una barreja de matemàtiques i creativitat. Toderoiu, tutoritzada per la mestra Amparo Tudela, també ha guanyat el segon premi UB - Santander de la Facultat de Matemàtiques, els premisi Baldiri Reixach i ExpoRecerca JovePublicat:
07-07-2020 / 13:56:49
Actualitzat:
07-07-2020 / 14:37:33

El Premi Poincaré pretén, d'una banda, fomentar l'interès dels estudiants de secundària per les matemàtiques i l'estadística; i de l'altra, incentivar la tasca educativa en aquestes àrees de coneixement que es porta a terme en els centres de secundària. En l'edició d'enguany, la dissetena, s'hi han presentat 65 treballs, que han estat elaborats per 74 alumnes de 61 centres de 42 municipis diferents d'arreu de Catalunya.

A banda d'aquest guardó, l'alumna malgratenca Denisa Toderoiu també ha recollit el segon premi UB - Santander de la Facultat de Matemàtiques i Informàtica pel mateix treball. Toderoiu ha rebut 500 euros, 200 a compte de la matrícula universitària i 300 en metàl·lic. L'origami: una barreja de matemàtiques i creativitat ha rebut, a més, els premis Baldiri Reixach i ExpoRecerca Jove.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits