malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Demà es tanquen els accessos a les platges coincidint amb la revetlla de Sant Joan

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha prohibit l'accés a les platges del poble demà dimarts, coincidint amb la nit de la revetlla de Sant Joan. Concretament, no es podrà accedir des de les 20 h i fins les 7 h de l'endemà, 24 de juny.  Les platges són un lloc habitual de reunió i celebració, per tant, la prohibició vol evitar aglomeracions de persones, que no faci viable el compliment de les mesures de prevenció davant la covid 19. A més, es prohibeix l'encesa de fogueres en espais públics. 

La prohibició s'ha fet a través d'un decret que permet  que en terrenys de titularitat privada es puguin encendre fogueres sempre que es comuniqui a l’ajuntament i es respectin les limitacions següents: 

- No es poden situar a menys de 20 metres de vehicles o edificis 

- No es poden fer a menys de 500 metres de terrenys forestals. 

- No es poden fer a la platja 

- No es pot emprar com a elements de combustió de la foguera materials la combustió dels quals pugui generar efectes tòxics o contaminants o materials que siguin susceptibles d'explotar. 

- No es pot encendre la foguera amb productes inflamables o en condicions meteorològiques que puguin significar risc. Publicat:
19-06-2020 / 14:15:34
Actualitzat:
22-06-2020 / 11:02:14

Pel que fa a  les celebracions privades de la Revetlla de Sant Joan cal prendre les mesures següents: 

- Les celebracions seran en grups que no superin les 20 persones (aquest límit no s’aplica a persones que conviuen al mateix domicili). 

- Cal recordar la necessitat d’adoptar les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, en especial la distància física i evitar el contacte, així com l’ús de mascareta i el rentat de mans. 

- Cal evitar l’ús de gel hidroalcohòlic o altres productes inflamables si es manipula foc o pirotècnia. 

En relació a celebracions que organitzin associacions, entitats, o veïns hauran de tenir en compte que si es celebren en espais tancats el màxim serà de 80 persones i 800 a l’aire lliure. Les persones sempre hauran d’estar assegudes. 

L'Ajuntament també ha decretat que totes les revetlles que s’organitzin al poble la nit del 23 al 24 de juny, i independentment de qui les organitzi, tant si s’efectuen en l’espai públic com en el privat a cel obert, el següent horari i condicions: 

  • L'activitat musical o susceptible de produir soroll es podrà desenvolupar fins la 1 h.
  • Des de la 1 h fins a les 3 h s'haurà de reduir el nivell acústic fins al mínim. 
  • A partir de les 3 h no es podrà desenvolupar cap activitat susceptible de generar contaminació acústica. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits