malgratcomunicacio.cat

En directe


Jocs infantils oberts i instal·lacions esportives a punt de fer-ho en l'inici de la fase de represa

Catalunya ha entrat aquesta mitjanit en l'anomenada etapa de "represa". Ja no hi ha restriccions de mobilitat en el territori i la Generalitat de Catalunya recupera les competències i fixa les normes que regiran a partir d'ara. A Malgrat de Mar, l'Ajuntament ha anunciat que avui s'han obert els jocs infantils dels parcs i les places, excepte el Parc Francesc Macià, que encara continuarà tancat. Els equipaments esportius municipals tornaran a obrir dilluns vinentPublicat:
19-06-2020 / 12:22:01
Actualitzat:
19-06-2020 / 14:40:25

En aquesta etapa de represa les prioritats màximes continuen sent, segons la Generalitat de Catalunya, l'ús de la mascareta, mantenir la distància de seguretat d'un metre i mig, el rentat de mans amb freqüència i la preferència per a les activitats a l'aire lliure i sense aglomeracions.

A Malgrat de Mar des d'avui mateix els infants ja poden tornar a gaudir dels jocs infantils de parcs i places, que s'han desinfectat aquest matí. El Parc Francesc Macià és l'únic espai que encara continuarà tancat. L'alcalde Joan Mercader ha explicat que es tracta d'un part "on hi ha molta afluència és de gran extensió" i considera que "per responsablitat i garantir al màxim la seguretat és millor fer l'obertura d'aquest parc després de Sant Joan".

Pel què fa als equipaments esportius, la Regidoria d'Esports ha comunicat que es tornaran a obrir a partir del pròxim dilluns 22 de juny. El pavelló municipal de l'avinguda de Tarragona i la pista polivalent seran els primers en obrir portes el mateix dilluns. El pavelló Germans Margall i el Camp Municipal d'Esports tornaran a obrir el 29 de juny. Les pistes d'atletisme ja estan en funcionament des del passat 8 de juny.

L'alcalde ha recordat que el més important és incorporar com a hàbits diaris "portar sempre mascareta a sobre, el rentat de mas i sempre mantenir la distància d'un metre i mig". "Ens hem d'autoexigir perquè si ens cuidem nosaltres, cuidarem els del nostre voltant", ha afegit Mercader.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits