malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Jordi Baldà, nou Jutge de Pau suplent de Malgrat de Mar

El ple de l'Ajuntament de Malgrat de Mar va aprovar ahir al vespre el nomenament de Jordi Baldà com a Jutge de Pau  suplent. La proposta va tirar endavant amb els vots a favor del PSC i JxCat - Malgrat ens Mou, socis de govern. L'oposició, Junts per Malgrat, ERC i la CUP, es va abstenir. Ara serà el TSJC qui faci el nomenament definitiu.

Per altra part, la sessió del ple del mes de juny també va aprovar una moció de JxCat-Malgrat ens Mou sobre la gestió del procés de la reobertura de les escoles amb el vot a favor de tots els grups municipals: PSC, JXCat-Malgrat ens Mou, JXM, ERC i CUP.

Malgrat de Mar s'ha declarat municipi feminista després que tirés endavant la moció presentada per ERC i que va comptar amb el vot a favor de tots els grups municipals. Les altres dues mocions que presentaven els republicans també van tirar endavant. La primera per a la promoció de l'ús de la bicicleta -aprovada per unanimitat- i la segona sobre el pagament de les prestacions a persones afectades per un ERTO. En aquest últim cas amb el vot a favor de JXM, ERC, JXCat-Malgrat ens Mou i CUP. El PSC va votar en contra.

Altres punts destacats que van tirar endavant ahir van ser la modificació de l'ordenança de civisme i convivència de Malgrat de Mar per poder crear un espai per a gossos a la platja amb el vot a favor del PSC, JXCat-Malgrat ens Mou, JXM i ERC. La CUP es va abstenir.

Pel que fa a l'actualitat de la crisi sanitària de la covid-19, es van aprovar les bases reguladores per ajudar el comerç local davant aquesta crisi amb el vot a favor de tots els grups municipals. També es van aprovar les bases reguladores per la concessió de subvencions a joves amb necessitat d’ajuda pel pagament del lloguer del seu habitatge principal

Per últim, destaquem l'aprovació amb el vot a favor de tots els grups de la modificació de l'ordenança de gestió, recaptació i inspecció dels ingressos que permet fraccionar el pagament dels tributs sense interessos de demora per la crisi provocada per la pandèmia de la covid 19.



Publicat:
19-06-2020 / 11:02:31
Actualitzat:
19-06-2020 / 12:10:44

El ple es va allargar durant quasi 6 hores.
 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits