malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] L'Ajuntament de Malgrat de Mar guanya la resolució del contracte amb l'empresa adjudicatària de les obres del Passeig Marítim

La Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat ha emès un dictamen favorable a la resolució del contracte amb l'empresa Rogasa Construcciones y Contratas SA, adjudicatària de les obres de remodelació del Passeig Marítim, la qual es va aprovar en ple extraordinari urgent el 16 de desembre. El govern municipal, format pel PSC i JXCat-Malgrat ens Mou, va aprovar aquesta resolució, que va tenir el vot en contra de JXMalgrat i l'abstenció d'ERC i CUP. 

Recordem que l'Ajuntament va rescindir el contacte amb Rogasa davant la diferència econòmica entre l'Ajuntament i l'empresa adjudicatària per preus contradictoris i excessos d'amidaments, sorgits durant la primera fase i que afectarien la segona. La discrepància pel que fa a partides de preus contradictoris és de 742.964 euros i pel que fa a excessos d'amidaments de 147.164. Ho explica el primer tinent d'alcalde d'Urbanisme, Jofre Serret.Publicat:
18-06-2020 / 21:21:06
Actualitzat:
19-06-2020 / 11:25:35

La Comissió Jurídica Assessora ha resolt que considera que la causa de resolució contractual és la defensada per l’Ajuntament. Segons la Comissió Jurídica Assessora, es dóna la raó a l'Ajuntament, el qual tampoc haurà de fer el pagament del 3% de l’obra pendent d’executar que estableix la Llei de Contractes del Sector Públic. D'aquesta manera, a més, la Comissió considera que no s'escau la indemnització reclamada pels danys i perjudicis causats per la suspensió de les obres, atès que la suspensió no és imputable a l’administració, sinó que es conseqüència de la resolució del contracte.

L'alcalde de Malgrat, Joan Mercader, considera que "és una bona notícia que la Comissió hagi donat la raó al 100% a l’Ajuntament de Malgrat". "Significa que a nivell tècnic hi havia les raons suficients per resoldre el contracte amb l’empresa que havia fet les obres. I despres d’aquest pas, l’Ajuntament ja pot actuar lliurement en el Passeig Marítim", ha afegit Joan Mercader.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits