malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Presenten 88 propostes per a la recuperació social i econòmica de Malgrat de Mar

Una trentena d’entitats i representants de diversos sectors econòmics i socials del poble han presentat 88 propostes per a la recuperació social i econòmica de Malgrat de Mar de la crisi provocada per la pandèmia del covid-19. Aquestes propostes es divideixen en dos grans àmbits: el sòciocultural i d’atenció a les persones, i l’econòmic i empresarial. La presentació de propostes és la primera acció que du a terme la comissió de treball per a la recuperació social i econòmica del poblePublicat:
05-06-2020 / 12:19:56
Actualitzat:
05-06-2020 / 13:20:33

Entre de les propostes que s'han posat sobre la taula n'hi ha que volen potenciar els esports aquàtics com el Kite Surf o que van encaminades a desestacionalitzar la temporada turística. També s'han plantejat actuacions relacionades amb la planificació, promoció i mesures econòmiques en l'àmbit del comerç. Hi ha, a més, diverses aportacions per tal de vetllar per afavorir el treball protegit i els sectors de població més vulnerables. En l'àmbit de l'educació es proposa impulsar el projecte Educació 360 i en clau cultural es planteja aprofitar la tasca de les entitats i associacions per fer més accessible la cultura a la població en general, incentivar i conscienciar a les entitas i associacions a fer la despesa en comerç i prestadors de serveis de proximitat. L'Associació de Comerciants de Malgrat també ha proposat crear un espai que permeti repensar el futur de Malgrat. 

Jofre Serret, primer tinent d'alcalde de Participació Ciutadana, ha fet una valoració molt positiva d'aquest procés "pel gran nivell de les propostes, de la qualitat, com també de la gran quantitat de propostes que s'han arribat a aportar". "La voluntat de l'equip de govern és que prosperin el màxim de propostes", ha afegit Serret, que ha detallat que algunes estan "condicionades al pressupost municipal" i que n'hi ha d'altres, "més de 105", que ja s'estan executant.

Ara es tanca la fase final del procés d'elaboració de propostes, que es debatran en el pròxim ple municipal del 18 de juny. La comissió en farà un seguiment i avaluació.

La comissió de treball per a la recuperació social i econòmica del poble es va constituir el 13 de maig amb agents polítics, econòmics, socials i culturals del municipi. El seu objectiu és proposar, debatre i consensuar mesures que permetin la recuperació de Malgrat de Mar de l'impacte de la pandèmia del coronavirus.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits