malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Prohibit el bany i els usos lúdics a la desembocadura de La Tordera i la llacuna

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha prohibit el bany i els usos lúdics a l'entorn de la desembocadura del riu La Tordera i també a la llacuna interior que s'ha format en el seu últim tram. La prohibició és per tot l'estiu i obeeix el protocol del Pla Territori de Protecció Civil de Catalunya, que recull que no és possible garantir les condicions de salubritat adequades per al bany en aigües dolces, sobretot, coincidint amb la situació actual provocada per la pandèmia del covid-19Publicat:
04-06-2020 / 12:48:21
Actualitzat:
04-06-2020 / 14:03:24

El Protocol de mesures addicionals i preventives motivades pel covid-19 per a la gestió de les aigües de bany, zones on es practica el bany, i serveis associats, aprovat en el marc del Pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, no garanteix que les condicions de salubritat en aquestes aigües siguin adequades per al bany.

Les aigües dolces dels cursos naturals, com el riu, que arriben a les zones de bany del litoral marítim, i les aigües de pluja que arriben a mar per rieres, torrents, sortides de pluvials o sobreeixidors, poden arrossegar aigües residuals a les platges i zones de bany i provocar episodis puntuals de contaminació fecal a les aigües. És per això que l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha prohibit el bany i els usos lúdics a l'entorn de la desembocadura de La Tordera i també a la llacuna interior, que s'ha format en el seu últim tram.

L'alcalde Joan Mercader demana que "tota la ciutadania i els sectors respectin aquesta restricció". "En els propers dies senyalitzarem aquesta zona per tal de fer efectiva aquesta prohibició", afegeix l'alcalde.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits