malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El mercat setmanal de la roba reprendrà la seva activitat a la fase 3 de la desescalada

L'Ajuntament de Malgrat de Mar dona llum verda a la represa de l'activitat del mercat setmanal de la roba. Els paradistes tornaran a Malgrat de Mar el primer dijous un cop s'entri en la fase 3. Es preveu que la data de la reobertura sigui el 18 de juny. El mercat reobrirà amb el 50% de les parades habituals, tal i com marca la normativa, i per això els paradistes s'alternaran cada setmana. Tant paradistes com clients hauran de complir amb les mesures de prevenció i seguretat.

Aquest mercat està inactiu des que es va decretar l'estat d'alarma per l'emergència sanitària provada per la covid_19. El govern municipal aixeca la suspensió del mercat de la roba, que haurà de complir un seguit de pautes. 

Es reprendrà l'activitat al mercat de la roba amb la meitat de les parades habituals, tal i com marca la normativa del govern estatal. D'aquesta manera, fins que no estiguem en la fase de normalitat, es preveu que els dies 18 de juny, 2 de juliol i 16 de juliol faran parada la meitat dels paradistes, i els dies 25 de juny, 9 i 23 de juliol, l'altra meitat. 

El regidor de Mercats, Óliver Sánchez-Camacho, ha explicat que la reobertura seguirà el mateix patró amb circuits d'entrada i sortida, que s'ha aplicat en el mercat de la fruita, que és obert des del 30 d'abril. A més, ha explicat que es posarà en marxa ara i no abans "per garantir la seguretat de tothom".Publicat:
04-06-2020 / 10:06:30
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits