malgratcomunicacio.cat

En directe

Joaquim Albert durant l'entrevista política
Ona política

[ÀUDIO] Ona Política I Entrevista amb el regidor d'ERC, Joaquim Albert

El Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha fet una trentena de propostes a la Comissió de Treball per a la Recuperació Econòmica i Social de Malgrat. Així ho ha expressat el regidor Joaquim Albert durant l'entrevista política d'Ona Malgrat d'avui dimecres. Segons Albert, el més important ara és encarar el futur des de dues perspectives: des de la que fa referència a les persones i la que té a veure amb l'àmbit econòmic i empresarial.

El regidor d'ERC considera que el més important 'és escoltar tothom, aprofitar la intel·ligència col·lectiva per teixir una estratègia per al bé comú'. Joaquim Albert també considera que 'ara no és moment d'anar a poc apoc, s'han de fer reunions i trobades cada setmana i decidir i buscar solucions immediates'.

Per últim, Joaquim Albert també s'ha referit a la proposta per fer més fàcil el desconfinament dels infants malgratencs amb el 'Joc en Viu', un joc que ell mateix ha dissenyat juntament amb Mercè Torrent, del Centre Lúdic Tastaolletes.Publicat:
03-06-2020 / 11:17:48
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits