malgratcomunicacio.cat

En directe


Posen en marxa la campanya 'Cultiva't' per oferir noves oportunitats professionals en el camp de la producció agroecològica

El sector acadèmic, l’agrari, els municipis de la Baixa Tordera i la Diputació de Barcelona han unit esforços per posar en marxa la campanya ‘Cultiva’t’. La iniciativa inclou, entre d'altres, el cicle formatiu de grau mitjà en Producció Agroecològica i el programa de formació i inserció d'auxiliar d'activitats agropecuàries que s'imparteixen a l'Institut Ramon Turró i DarderPublicat:
03-06-2020 / 10:11:23
Actualitzat:
03-06-2020 / 10:26:10

‘Cultiva’t’ ofereix un itinerari formatiu de 2.000 hores lectives distribuïdes en dos cursos acadèmics. El cicle, que s’imparteix a l’Institut Ramon Turró i Darder, permet, a més, cursar la modalitat dual, amb pràctiques en empresa.

Les persones, un cop formades, poden optar a un assessorament personalitzat, amb un equip tècnic que ajuda a trobar la millor opció per a decidir el camí professional, ja sigui treballant en una de les empreses agràries de la Baixa Tordera o en la creació de la pròpia empresa. 

El període de preinscripcions del cicle ja s'ha obert i s’allargarà fins el 8 de juny.

Amb aquest programa, la Baixa Tordera fa un pas endavant per impulsar l’ocupació de qualitat entre les persones d’entre 16 i 50 anys, i facilitar la formació en un sector de futur i estratègic en un moment de crisi, que ha posat de manifest la importància de la producció local d’aliments.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits