malgratcomunicacio.cat

En directe

Imatge d'arxiu de la platja de Malgrat Centre

[ÀUDIO] L'Ajuntament treballa per garantir la seguretat postcovid a les platges aquest estiu

El regidor de Platges, Óliver Sánchez - Camacho assegura que "l'Ajuntament treballa per tal que la temporada forta de bany sigui el més segura possible". El regidor considera, però, que el més important és que la ciutadania sigui conscient que cal complir les normes. Sobre la possibilitat d'utilitzar elements com ara drons per a reforçar la vigilància de les platges, el regidor creu que, tot i que l'opció és "sobre la taula", cal pensar-s'ho bé per "no perdre el nord"Publicat:
02-06-2020 / 12:10:55
Actualitzat:
02-06-2020 / 13:05:23

"El que es demana als usuaris i a la població és que mantingui aquesta distància de seguretat entre persones per evitar o minitmitzar el risc de possibles contagis", diu Óliver Sánchez-Camacho, regidor de platges. Sánchez-Camacho creu que el comportament dels ciutadans és clau per garantir la seguretat postcovid a les platges. Segons el regidor "controlar al 100% entre 4 i 5 quilòmetres de platja és, pràcticament, una utopia".

"Un dron o un sistema d'app no és la panacea; no és allò que ens farà estar més segurs a la platja", diu Sánchez-Camacho, que ha reconegut que l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha posat sobre la taula la possibilitat d'utilitzar la tecnologia per reforçar la seguretat a les platges, com faran municipis com Pineda de Mar o Calella. El regidor creu que abans d'utilitzar aquests elements "s'ha de pensar bé" perquè cal valorar qüestions com, per exemple, que garanteixin "una seguretat jurídica".

Per altra part, el regidor de Platges també ha anunciat que el servei de socorrisme i salvament començarà l'1 de juliol.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits